Even een kijkje nemen bij Pinewood. Hier werkt San aan de receptie, eigenlijk een beetje hetzelfde als wat ze drie jaar geleden in Australie bij Gilligans deed. Pinewood is een leuk parkje met allerlei luxe activiteiten. Het heeft een beetje weg van een CenterParcs omgeving maar dan wat minder gestructureerd. Onderstaand wat foto’s van Pinewood.

img_4617 img_4612

In de middag hebben we het hogerop gezocht. Met een gondelbaantje kun je ongeveer 500 meter hogerop op de berg welke direct achter Queenstown ligt. De baan loopt stijl omhoog en er is van alles te zien en te doen. De heldere lucht geeft prachtige vergezichten over Queenstown heen. Queenstown is een leuk compact stadje wat je vanaf hier goed kan overzien.
img_4618 img_4620

Sanne woont momenteel in Fernhill. Onderstaande foto geeft een overzichtje hiervan. Om van Queenstown centrum naar Fernhill te lopen ben je goed een uur onderweg. Flink stijl omhoog dus je wordt er ook tamelijk moe van. Maar zeker de moeite waard om een keer mee te maken waar die 4 meiden met 1 auto allemaal mee te maken hebben. Er zal behoorlijk getaxied en geschipperd moeten worden over wie “Bennie” mee mag nemen. Die is dan ook tevens Taxichauffeur voor de rest van het stel.

img_4621Ons motelletje kun je vanaf hier niet zien. het ligt net verscholen onder de berg. Het ziet er allemaal perfect uit. We zijn nog lang niet terug en zullen nog veel hier plaatsen.