Onze eerste avond was natuurlijk volledig in het teken van het weerzien van Sanne en de andere meiden, Marijke, Emma ze zagen er allemaal goed en gezond uit. Feike was er nog niet bij want die moest op dat moment werken in Hotel Mercure, vlakbij huis maar wel stijl naar beneden en terug naar boven. Met elkaar een drankje genomen in ‘Town’ en toen weer netje net ‘Bennie 2.0’ (zo noemen ze de auto) weer teruggebracht naar ons Motel.

Image-5img_4581

Geslapen in een heerlijk bed van het Motel Bellavista in Queenstown. Volgende dag naar Grenorchy gereden langs het meer. Het weer was schitterend, lekker zonnetje met een temperatuur van 20 a 22 graden is dat lekker te doen. Eerst een fikse wandeling gemaakt door het natuurgebied aldaar. Schitterende moerassen met heldere waterpartijen en mooie paden door de bebossing. Hier de eerste opnamen gemaakt met de nieuwe Canon EOS M3 camera. Er staan hier veel mooie lupines te bloeien en het ziet er echt als in de lente uit, de lucht is schoon en het waaide best wel hard zodat de haren van de meiden alle kanten uit gingen.

Het uizicht op de bergen en de omgeving was door de heldere lucht erg mooi, de kleuren van de planten komen hierdoor extra tot hun recht.

img_4585

Bovenstaand het schuurtje van Glenorchy, binnen geeft het wat inzicht in het verleden van deze streek. Informatiepanelen beschrijven hoe het hier was in 1914 en verder.img_4588      img_4587

 

 

 

 

 

Een tweetal vergezichten vanaf Glenorchy over ‘The lake’. Het ziet er hier geweldig uit. Water is wat te koud om in te zwemmen dus daar maar niet aan gewaagd. Na de wandeling van ongeveer 2 uur en zo’n 10 km weer terug bij de auto. Daar met elkaar op een terrasje gezeten en daarna weer terug naar Queenstown.

img_4595img_4609