Lekker aan de slag op de skies. Elke dag gingen we erop uit. Het is een prettig gebied om te skieen. Er zitten relatief veel blauwe pistes in die comfortabel te nemen zijn. Rode en zwarte zijn er ook maar beduidend minder dan in de gebieden van andere jaren. Nu weet ik niet hoe scherp ze zijn met de kleuren (Die fransen zijn soms echt kleurenscheel), want sommige rode pistes ervaren meer blauw dan rood, en enkele blauwe pistes ervaren meer groen dan blauw. Wel een lekker gebied om te skieen.

    

Superdevoluy heeft prachtige uitzichten over het dal. En zeker als de mist laag hangt en je bent door de eerste lift naar boven gebracht. Je kijkt dan heel mooi over de mist uit door het dal heen. Kortom schitterend. De sneeuwcondities zijn matig, tot redelijk. het probleem was dat er niet al teveel sneeuw lag en hierdoor zijn alleen de stoeltjesliften in werking. De sleepliftjes waren allemaal buiten werking. Ondanks dit gemis hebben we prima genoten en veel afdalingen kunnen maken.

    

Boven was het soms koud maar goed te doen. De sneeuw die er ligt is goed maar had wat meer mogen zijn. Als het waait dan snijdt de wint je behoorlijk maar da’s een kwestie van goed aankleden.